Even voorstellen

 

Mijn naam is Kim, ik ben een hoogsensitieve vrouw van 41 jaar en ik woon met mijn vriend en onze dochter van 4 jaar in Almere. Ik ben van nature een echte coach, ik haal graag het beste in jou naar boven zodat jij de beste versie van jezelf kan worden. Sinds 3 jaar ben ik gespecialiseerd in het coachen van hoogsensitieve personen. Ik ga graag de natuur in, ben erg geïnteresseerd in de psyche van de mens en het zelf genezend vermogen van ons lichaam. Ik heb een zwak voor notitieblokjes, eten wat ik nog niet ken en het liefst ben ik te vinden in ons hutje op de heide op de Veluwe, daar kan ik ontprikkelen. Hollandsche nuchterheid gemixt met een vleugje spiritualiteit, dat ben ik!

 

Ik heb een neus voor jou kwaliteiten! Daar bedoel ik mee dat ik een extra antenne heb voor de kwaliteiten die jij bezit en die je zelf nog niet hebt ontdekt. Door mijn gevoeligheid, oog voor detail en de juiste vraagstelling te combineren kan je snel tot nieuwe inzichten komen.

Bewust "Zijn"

Doordat ik intuïtief  met je samenwerk en mindfulness oefeningen gebruik tijdens de coaching sessies kunnen we snel resultaten behalen.  

Missie

Terug in jouw kracht!

Visie

Een gezonde geest is een blij mens en een blij mens is een mooie toekomst!

Waarden

Met passie en dankbaarheid werken aan de positieve kwaliteiten van jouw HSP-Zijn!